Ed Buijs

+31 (0) 6 20 30 90 57

Interieur Detail

Prijs op aanvraag

Intensive interieur reiniging, , hieronder verstaat men het reinigen van uw interieur en het reinigen de stoffen bekleding van uw autostoelen.

Via dit proces worden de hardnekkige vlekken verwijderd uit uw stoffen bekleding. En ziet de binnenkant van uw auto er weer als nieuw uit.

De interieurreiniging van EB-Cardetail uit Vianen garandeert u een maximaal resultaat van het interieur. Tijdens deze behandeling krijgt het interieur van uw auto een bijzonder grondige en complete schoonmaakbeurt.

Wij reinigen uw interieur zeer grondig. Ieder onderdeel van uw interieur wordt gereinigd. De vloerbedekking en de matten worden grondig gestofzuigd, de plastic bakjes, het dashboard kastje, alle andere kastjes, het plafond, de gordels,  de ramen, de deuren en het dashboard nemen we onder handen. Uiteraard wordt het koffergedeelte, inclusief het gedeelte van het reservewiel, grondig gereinigd.

Om u een perfect resultaat te geven beschikken we over de beste machines ook stoom, en de beste reinigende en verzorgende middelen van Labocosmetica en Angelwax. Indien nodig werken we met de hand.

Wij garanderen dat alles wat gereinigd kan worden, ook daadwerkelijk wordt gereinigd!