Ed Buijs

+31 (0) 6 20 30 90 57

Even voorstellen

Mijn naam is Ed Buijs van EB-cardetail, ik ben cardetailer van beroep.

Wat het volgende inhoudt?

Als eerste oog voor detail, dan bij iedere auto streven naar perfectie. Oud of nieuw, klein of groot, daar maak ik geen onderscheid in. 

Detailing is het perfectioneren en herstellen van de lak waardoor de glans en reflectie van de autolak tot het maximale wordt hersteld. Ik werk alleen en aan 1 auto tegelijk. Hierdoor kan ik de auto de juiste aandacht geven die hij nodig heeft.

Uw auto ziet er daardoor weer beter dan nieuw uit. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming.

Ik kan uw auto er beter uit laten zien dan nieuw. 
Puur omdat de meeste auto’s vanuit de fabriek niet gepolijst worden. Uw auto ziet er daardoor weer beter uit dan nieuw. Vervolgens  krijgt de lak de best mogelijke bescherming.

EB-cardetail is een expert in het schuren en polijsten van autolakken. Ik was 16 jaar toen ik leerde polijsten en schuren van een oud baasje. 11 jaar geleden heb ik dit weer opgepakt als hobbypoetser voor kennissen en vrienden. 

Sinds 2019 ben ik professioneel detailer. Tevens ben ik gespecialiseerd in het aanbrengen van een glascoating. ‍Ik maak uitsluitend gebruik van de beste de producten. Uw auto verdient niet beter.

EB-cardetail staat voor perfectie. Ik streef bij elke auto jong of oud, nieuw of gebruikt naar het maximaal haalbare resultaat. Uw verwachting is mijn doel. Uw auto is bij mij in veilige handen. Uw voertuig staat in een afgesloten ruimte zonder ramen 24/7 onder videobewaking. EB-cardetail vindt de klant het belangrijkste. Vooraf bekijk ik samen met u de auto. Vervolgens bespreken wij uw wensen, uw budget en de mogelijkheden. Op deze manier behaal ik met u het maximale resultaat voor uw auto.

 

EB-cardetail is mijn bedrijf. Ik ben Ed Buijs, gecertificeerd detailer, expert in het polijsten en een specialist is het aanbrengen van een glascoating. Bij mij kunt u terecht voor de meest exclusieve verzorging van uw auto. Ik doe mijn werk nog dagelijks met heel veel passie en enthousiasme.

Maak kennis met de diensten van EB-cardetail. U zult verbaasd zijn van het eindresultaat!

Bekijk hier de reviews op Google over EB-cardetail.