Ed Buijs

+31 (0) 6 20 30 90 57

Volkswagen CaddyZaterdag 26 juni ’21 is Bennie van Kampen met zijn dikke Boom Boom Caddy bij EB cardetail op bezoek geweest. Hij was de winnaar van de actie win een gratis poetsbeurt bij EB cardetail. Deze Caddy was al in een zeer nette staat. Zo zie je ze maar weinig. Zeker met de uitbouw in kleur erop, maakt het een echte show Caddy. In combinatie met de verlaging, de zwarte velgen eronder maakt het plaatje compleet.

Afgelopen zondag 27 juni ’21 was hij ook deelnemer van de Caddy R tourrit waar ook een show and shine contest aan vast zat. Aan het einde van de dag kreeg ik een berichtje van Bennie dat hij de Show and Shine contest had gewonnen.
Bennie van harte gefeliciteerd met je prijs. Je hebt het verdiend man. En bedankt dat ik deel uit mocht maken van het Shine gedeelte aan je Caddy. Geniet van je prijs kerel.

Hier nog wat foto’s van je Zeer mooie Caddy en van de Tourrit.
Bedankt en gefeliciteerd namens de crew van de caddy-club.nl en EB-cardetail.